Hvad søger du efter?


Her kan du indtaste dine søgeord og finde publikationer og Akademiske CV'er. Søg eksempelvis på et emne, en teoretiker, eller en bestemt faglighed. Hvis du vælger at søge uden indtastning af søgeord, får du en komplet resultatliste med alle publikationer og Akademiske CV'er på Braintrust Base.

BRAINTRUST LIVE
Log på Braintrust med dit login fra Facebook eller LinkedIn for at hente dit profilbillede.
1
omro sam bliv advisory stot aka arb live citater creat vilkar press

2

I Braintrust arbejder vi for at facilitere videndeling, tværfaglighed og akademisk kompetenceafklaring, både digitalt og i den fysiske virkelighed. Derfor tilbyder vi konferencer og foredrag m.m. for projektets forskellige målgrupper, med udgangspunkt i disse temaer. Arrangementernes format og indhold kan tilpasses i forhold til målgruppen og din organisations ønsker, idéer og behov.

Studerende fra forskellige akademiske discipliner samarbejder i grupper om at finde løsninger på specifikke samfundsproblemer med udgangspunkt i deres akademiske kompetencer. På den måde får de konkret erfaring med at samarbejde med folk fra andre fag, samtidig med at de bliver mere bevidste om anvendeligheden af deres egen faglighed.

Vi tager udgangspunkt i idéudvikling og prototyping af løsningsmodeller, med særligt fokus på visuelle virkemidler i form af to- og tredimensionelle modeller, der hjælper deltagerne med at kommunikere og oversætte deres idéer på tværs af fag.

4