Hvad søger du efter?


Her kan du indtaste dine søgeord og finde publikationer og Akademiske CV'er. Søg eksempelvis på et emne, en teoretiker, eller en bestemt faglighed. Hvis du vælger at søge uden indtastning af søgeord, får du en komplet resultatliste med alle publikationer og Akademiske CV'er på Braintrust Base.

CREATIVE COMMONS
Log på Braintrust med dit login fra Facebook eller LinkedIn for at hente dit profilbillede.
1
omro sam bliv advisory stot aka arb live citater creat vilkar press

2

Alt indhold på Braintrust udgives under Creative Commons-lincenser. Det er dig som bruger, der vælger, hvilke licenser, der passer bedst til dine publikationer. På den måde kan alle brugere på Braintrust nemt og hurtigt se, hvordan de må anvende og eventuelt videredele hinandens publikationer.

Formålet med Creative Commons' licenser er at gøre det muligt for skabere af indhold at dele det digitalt og samtidig kommunikere til brugerne hvilke rettigheder, der knytter sig til det. Derfor skal alle Braintrust-brugere, som ønsker at dele en publikation, vælge, under hvilken licens den enkelte publikation skal deles.

Creative Commons er de facto-standarden for at licensere ophavsretsbeskyttet indhold digitalt. Når du deler dine publikationer på Braintrust, beholder du rettighederne til dit indhold og kan samtidig vælge, hvor meget frihed læserne har til at genbruge, ændre eller bygge videre på det.

Creative Commons er ikke en erstatning for god citatskik og legitimerer ikke plagiat. Licenserne sikrer imidlertid, at deling og genbrug af publikationer ikke sker i strid med ophavsretten.

Når du skal vælge licenser til dine publikationer på Braintrust svarer det til, at du besvarer tre spørgsmål:

1 Må publikationen bruges kommercielt?

2 Må der ændres eller bygges videre på publikationen?

3 Skal publikationen deles videre på samme vilkår?

Afhængigt af dine svar på ovenstående, bliver licensen sammensat af følgende vilkår, hvor Navngivelse (BY) altid vil være til stede:

atrib Navngivelse (BY) Du lader andre kopiere, distribuere, vise og udøve dit værk – og afledte værker baseret på det – men de skal kreditere værket på den måde, du har angivet.

noncom Ikke-Kommerciel (NC): Du lader andre kopiere, distribuere, vise og udøve dit værk – og afledte værker baseret på det – men de må kun bruge værket til ikke-kommercielle formål.

nomod Ingen bearbejdelser (ND): Du lader andre kopiere, distribuere, vise og udøve dit værk, men de må ikke ændre, bearbejde eller bygge videre på det.

sostandard

Del På Samme Vilkår (SA): Du lader andre ændre, bearbejde eller bygge videre på dette værk, men de må kun videredistribuere det resulterende værk under en identisk licens.

4 5