Hvad søger du efter?


Her kan du indtaste dine søgeord og finde publikationer og Akademiske CV'er. Søg eksempelvis på et emne, en teoretiker, eller en bestemt faglighed. Hvis du vælger at søge uden indtastning af søgeord, får du en komplet resultatliste med alle publikationer og Akademiske CV'er på Braintrust Base.

Brugervilkår
Log på Braintrust med dit login fra Facebook eller LinkedIn for at hente dit profilbillede.

Brugeraftale – opdateret 25. maj 2018

Forml:

Braintrust Base (herefter 'websitet') er en videndelingsplatform for universitetsstuderende og dimittender. Det er visionen med websitet, at viden skal synliggres og deles p tvrs af fag og universiteter og herved styrke og profilere studerende og dimittender. P Braintrust Base kan du uploade opgaver og litteraturlister, finde interessefller og oprette dit Akademiske CV.

P websitet har du tilladelse til:

 • At uploade publikationer (f.eks. studieopgaver og studieprojekter), som du selv har medvirket til at producere og har ret til at videredele

 • At lse, downloade og udskrive andre brugeres publikationer

 • At videredele andre brugeres publikationer

 • At blive inspireret af og referere til andre brugeres publikationer

P betingelse af:

 • At du til enhver tid gr brug af god citat- og henvisningsskik

 • At du anvender og videredeler publikationer under de vilkr, som angives af den pgldende publikations Creative Commons-licens

 • At du sikrer din publikations eventuelle medforfattere samtykke til, at publikationen bliver delt p Braintrust

 • At videredeling og anvendelse af andre brugeres publikationer sker ansvarsfuldt og med hensyntagen til publikationens forfatter(e).

Websitets ejere og administratorer:

 • Har til enhver tid tilladelse til at lukke for profiler, skulle ovenstende betingelser ikke blive opfyldt

 • Fralgger sig ethvert ansvar for, at brugerne overholder brugeraftalen og de indbefattede betingelser

 • Forbeholder sig ret til at videredele brugernes publikationer, s lnge det sker i overensstemmelse med publikationernes Creative Commons-licenser

 • Skal oplyse alle brugere om eventuelle ndringer i brugeraftalen.

Cookie- og privatlivspolitik – gældende fra 25. maj 2018

Introduktion

Braintrust Base (herefter 'websitet') er et videndelingswebsite for studerende og dimittender, som ejes af Braintrust Knowledge IVS (herefter 'virksomheden'). Websitets brugere kan dele og finde studieopgaver, specialer mm (herefter 'publikationer') samt andre brugeres profiler (herefter 'Akademiske CV'er').

Alle brugere kan søge i websitets database med publikationer og Akademiske CV'er. Registrerede brugere opretter i kraft af deres registrering et Akademisk CV, og har derigennem mulighed for at publicere publikationer og fremøge publikationer og Akademiske CV'er i websitets database (se Brugeraftale for vilkår for dette).

For at websitet kan fungere, behandler vi visse oplysninger om dig der bruger websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke oplysninger der indsamles om dig som bruger, formålet med at indsamle oplysningerne samt hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Når vi skriver at vi 'behandler' oplysninger betyder det i det følgende at vi for eksempel indsamler, registrerer, systematiserer, analyserer eller opbevarer oplysninger – med mindre noget mere specifikt er angivet.

Alle brugere: Hvilke oplysninger behandler vi og hvorfor?

Som bruger af websitet videregiver du gennem bl.a. cookies oplysninger om din brug af websitet (geografisk placering, samt hvilke sider du besøger og klikker på). Disse oplysninger kan ikke benyttes til at identificere dig som person, og indsamles for at kunne analysere mængden og typen af aktivitet på websitet, og på denne baggrund træffe beslutninger om websitets og virksomhedens videre udvikling.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles disse oplysninger om dig, bør du undlade videre brug af websitet.

Registrerede brugere: Hvilke oplysninger behandler vi og hvorfor?

For at blive registreret bruger på websitet er det obligatorisk at oplyse visse personoplysninger til os (dit fulde navn samt din email-adresse). Vi beder dig oplyse dit fulde navn så vi så vidt muligt kan sikre at websitets brugernavne er sammenlignelige med navnene på ophavsretshaverne på websitets publikationer. Vi indhenter din email-adresse for at vi kan kontakte dig i tilfælde af f.eks. opdatering af brugeraftalen, privatlivspolitikken eller andre grundlæggende ændringer i websitet eller virksomheden, der er af betydning for dig. Hvis du ved registreringen tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du yderligere tilladelse til, at vi kontakter dig med information om nye muligheder, funktioner og konkurrencer på websitet.

Hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger af denne type om dig, skal du slette din brugerprofil eller undlade at registrere dig som bruger.

Du kan herudover vælge at videregive yderligere personoplysninger (bl.a. profilbillede, oplysninger om dit uddannelsesforløb og dine studieopgaver). Publicerer du en eller flere studieopgaver eller lignende publikationer på websitet, skal du være opmærksom på, at du hermed muligvis videregiver yderligere personoplysninger om dig selv eller andre personer (f.eks. medforfattere, interviewpersoner, vejledere mm), og det er alene dit ansvar at sikre at de pågældende personer er indforstået med vilkårene herfor (jf. Brugeraftalen).

Registrerer du dig som bruger gennem Facebook eller LinkedIn-plugins, får vi automatisk følgende oplysninger om dig: Profilbillede, fulde navn samt email-adresse.

Hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger af denne type om dig, bør du slette eller undlade at registrere disse oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. I tilfælde af et brud på sikkerheden vil du blive informeret herom via email hurtigst muligt efter bruddet er blevet bragt til vores opmærksomhed.

Periode for opbevaring

Vi sletter dine oplysninger, nr de ikke lngere er ndvendige for os at opbevare, eller du fortller os at du ikke lngere nsker at vi opbevarer dem. Du har fuld kontrol over de personoplysninger, du selv har delt via dit Akademiske CV, og kan til hver en tid slette disse via dit Akademiske CV. Via websitet eller via braintrust@braintrustbase.com kan du til enhver tid anmode om at f slettet dit Akademiske CV og dermed ogs dine personoplysninger. Herefter sletter vi dem fra selve websitet indenfor maksimalt 5 arbejdsdage.

Vi gemmer dog alle websitets oplysninger i en sikkerhedskopi i et halvt r, herunder personoplysninger, for at sikre, at oplysningerne kan genoprettes (i tilflde af eksempelvis et systemnedbrud eller lignende). Herefter slettes de permanent.

Du skal vre opmrksom p, at selvom personoplysninger er slettet fra websitet, kan der yderligere vre en periode, hvor personoplysningerne fremgr i sgeresultater via sgemaskiner som Google. Vi har ikke mulighed for at pvirke dette.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

Vi benytter en rkke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysningerne p vores vegne og vi har indget aftaler med dem, der sikrer at de ikke anvender dem til andre forml. Vi anvender kun databehandlere der har forpligtet sig til at arbejde i overensstemmelse med EU's regler for persondata.

Du kan se en oversigt over disse tredjeparter her.

Indsigt og klager

Du har ret til at f oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogs tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. I nogle tilflde vil det medfre at vi bliver ndt til at slette din profil. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse vedr. ovenstende kan ske til: braintrust@braintrustbase.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til os eller tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Braintrust Knowledge IVS

CVR nr. 37504173

Email: braintrust@braintrustbase.com