Hvad søger du efter?


Her kan du indtaste dine søgeord og finde publikationer og Akademiske CV'er. Søg eksempelvis på et emne, en teoretiker, eller en bestemt faglighed. Hvis du vælger at søge uden indtastning af søgeord, får du en komplet resultatliste med alle publikationer og Akademiske CV'er på Braintrust Base.

Kilde
Log på Braintrust med dit login fra Facebook eller LinkedIn for at hente dit profilbillede.

Information

KildetypeBog
ForfatterLotte Rienecker
TitelSpecielt om specialer
Udgivet2011-08-24 00:00
Isbn-nr9788759315347
ForlagSamfundslitteratur

Kilde

Bogen giver på grundlag af den erfaring forfatterne gennem deres arbejde med såvel studerende som lærere ved Københavns Universitet og andre videregående uddannelsesinstitutioner et bud på hvad de implicitte krav og forventninger kan være, og hvordan den studerende kan leve på til dem. Bogen henvender sig kort sagt til enhver der skal i gang med en stor afsluttende opgave, hvad enten det så er på universitet, handelshøjskolen, seminariet, sygeplejeskolen, ingeniøruddannelsen eller enhver anden videregående uddannelse.

Specielt om specialer - en aktivitetsbog af Peter Stray Jørgensen og Lotte Rienecker henvender sig til alle, der skal skrive en stor, afsluttende opgave.

Bogen giver en ide om, hvilke implicitte krav og forventninger der kan være til en sådan opgave, og hvordan man som studerende kan leve op til disse.

Publikationer, som har anvendt denne kilde

Projektforside Titel Forfatter Tags
Det skal du se!

Søgning

KarriereStudie

Nyeste brugere

Nyeste publikationer