Hvad søger du efter?


Her kan du indtaste dine søgeord og finde publikationer og Akademiske CV'er. Søg eksempelvis på et emne, en teoretiker, eller en bestemt faglighed. Hvis du vælger at søge uden indtastning af søgeord, får du en komplet resultatliste med alle publikationer og Akademiske CV'er på Braintrust Base.

Kilde
Log på Braintrust med dit login fra Facebook eller LinkedIn for at hente dit profilbillede.

Information

KildetypeBog
ForfatterThomas Hestbæk Andersen & Flemming Smedegaard
TitelHvad er meningen?
Udgivet2005
Isbn-nr87-7674-068-7
ForlagSyddansk Universitetsforlag

Kilde

"Hvad er meningen?" præsenterer en systemisk funktionel model til dansk sprogbeskrivelse og tekstvurdering og er dels baseret på den nyeste udforskning af dansk sprog, dels på en lang række undervisningsmæssige erfaringer med at bruge modellen, som også har vist sig særlig velegnet i undervisningen af studerende uden forudgående sproglig uddannelse. Det er en totalmodel, som omfatter både kontekst, semantik og leksikogrammatik. Bogen prioriterer tekstanalysen, og de fleste kapitler indledes og afsluttes med tekstanalyseeksempler, så læseren hele tiden ser, hvordan de forskellige begreber kan bruges i praksis.

Relevante kilder

Kilde Titel Forfatter Tags
Diamanten. En model til kommunikationsplanlægning Diamanten. En model til kommunikationsplanlægning. Thomas Hestbæk Andersen & Flemming Smedegaard socialsemiotik, Kommunikation, kampagner

Søgning

KarriereStudie

Nyeste brugere

Nyeste publikationer